Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Tuorehernekeitto

Tuorehernekeitto

Tuorehernekeitto neljälle

Ainesosat keittoon:

  • 400g pakasteherneitä

  • 1 iso purjo (vaalea osa)

  • 1 valkosipulin kynsi

  • 1 puntti/ruukku minttua

  • 800-1000 ml kasvislientä

  • 1 tl Maldon suolaa

  • 1-2 rkl TABASCO® Green -kastiketta

  • mustapippuria myllystä

Ainesosat vuohenjuustokreemiin:

  • 100g pehmeää vuohenjuustoa

  • 1 rkl sitruunanmehua

  • ½ tl Maldon suolaa

  • mustapippuria myllystä

Ainesosat paahdettuihin auringonkukansiemeniin:

  • 100g auringonkukansiemeniä

  • 1 tl Colman’s sinappijauhetta

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 1 rkl soijakastiketta

Valmistus:

  1. Paahda auringonkukansiemenet kuivalla pannulla keskiteholla muutama minuutti, lisää kuivamausteet ja paahda vielä muutama minuutti. Lisää lopuksi soijakastike ja ota pannu pois levyltä, kaada siemenet kulhoon jäähtymään. Tarjoile keiton kanssa.

  2. Poista purjon uloimmat kerrokset ja halkaise kahtia. Poista kanta ja huuhtele purjo kauttaaltaan.

  3. Leikkaa purjot pienemmiksi paloiksi ja lisää kattilaan valkosipulin, herneiden ja kasvisliemen kanssa, kiehauta ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

  4. Kaada keitto tehosekoittimeen ja lisää samalla ruukullinen minttua joukkoon. Aja hienoksi, mausta tämän jälkeen TABASCO® Green -kastikkeella, suolalla, mustapippurilla sekä tarkista keiton rakenne

  5. Lisää tässä vaiheessa nestettä jos haluat keitosta ohuempaa. tarkista maku ja annostele kulhoon.

  6. Lisää kulhoon vuohenjuusto ja mausteet, vatkaa rakenne rikki ja tarjoile.

Marcos_kuva.jpg

Reseptin loi vuoden 2020 brändilähettiläs Marcos Gois

Buffalo wings

Buffalo wings

Katsu Sando -leipä

Katsu Sando -leipä