Katsu Sando -leipä
Possuleipä eli Katsu Sando neljälle
Ainesosat leipään:
8 palaa vaaleaa vuokaleipää
4 possunleikettä (n. 500g) (ulkofileestä tai niskasta n. 1cm paksuista leikattua/nuijittua siivua)
1,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Colman’s sinappijauhetta
1 tl suolaa
3 kananmunaa
1-2 tl TABASCO® Original -kastiketta
2 dl pankojauhoja (mikäli et löydä pankojauhoja, voit käyttää myös korppujauhoja)
3 dl rypsiöljyä paistamiseen
Ainesosat salaattiin:
¼ kokonaista kaalia
1 kevätsipulin varsi
½ tl Maldon suolaa
½ sitruunan mehu
½ tl sokeria
1 tl TABASCO® Original -kastiketta
Ainesosat kastikkeeseen:
1 rkl ketsuppia
1 rkl Worchestershire kastiketta
1 tl soijakastiketta
1-2tl TABASCO® Chipotle -kastiketta
1 tl sokeria tai hunajaa
Valmistus:
Leikkaa leivistä reunat pois, siirrä leivät sivuun kasaamista varten. Valmistele kaikki valmiiksi leivitykseen. Sekoita vehnäjauhoihin sinappijauhe ja suola. Riko kananmunat, sekoita kevyesti ja mausta TABASCO® Original -kastikkeella. Mittaa pankojauhot omaan kulhoon. Leikkaa leikkeet, nuiji kevyesti, mausta pinta suolalla ja pippurilla. Kaada öljy pannuun ja kuumenna höyryäväksi, käännä hiukan pienemmälle. Leivitä leikkeet järjestyksessä: vehnäjauho, kananmuna, pankojauho. Lisää leikkeet pannulle ja paista n. 1,5min per puoli.
Raasta tai suikaloi kaali ohueksi, mausta suolalla, sokerilla, TABASCO® Original -kastikkeella. Leikkaa joukkoon kevätsipuli.
Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa keskenään. Kasaa leipä seuraavasti: hiukan Tonkatsu-kastiketta leipien pohjalle, päälle kaalisalaattia ja lopuksi possun leike, jonka päälle vielä toinen kerros kastiketta. Lisää leivän kansi päälle ja painele leipää hiukan kädellä, jotta täytteet varmasti pysyvät välissä.