Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Pastasalaatti

Pastasalaatti

Pastasalaatti neljälle

Ainesosat:

  • 300g pastaa (esim. simpukkapasta gnocchi tai farfalle)

  • 2 tölkkiä (n. 300g) tonnikalaa tai kotimaista järvikalasäilykettä

  • 1 tölkki/pkt (n. 150g) mustia papuja

  • muutama varsisellerin varsi

  • muutama kevätsipulin varsi

  • 150g haricot papuja

  • 2 porkkanaa

  • 4 kananmunaa

  • 1 ruukku/puntti lehtipersiljaa

  • reilusti Maldon suolaa (pastaveteen)

Kastike:

  • 1dl majoneesia

  • 1dl ranskankermaa

  • 2-3 rkl TABASCO® Original -kastiketta

  • 1tl Maldon suolaa

  • reilusti Maldon mustapippuria myllystä

  • (1/2 sitruunan mehu)

Valmistus:

  1. Laita isoon kattilaan reilusti vettä kiehumaan pastan keittoa varten, lisää joukkoon reilusti suolaa.

  2. Laita pienempään kattilaan kananmunia varten vesi kiehumaan, lisää kananmunat kiehuvaan veteen, keitä n. 7 min. Siirrä kananmunat heti kylmään veteen.

  3. Lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä pasta ohjeen mukaan. Valmistele sillä aikaa muut ainekset.

  4. Pese varsisellerit ja kuori porkkanat. Hienonna varsiselleri ja kevätsipuli. Siivuta porkkanat ohuiksi siivuiksi. Hienonna lehtipersilja. Poista puisevat päädyt haricot-pavuista.

  5. Lisää kaikki ainekset haricot-papuja lukuun ottamatta tarjoilukulhoon, lisää joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä säilykekala. Sekoita.

  6. Lisää haricot-pavut pastan joukkoon n. 30 sek ennen kuin pasta on ”al dente”, siivilöi pasta ja pavut ja lisää muiden ainesten sekaan. Kuuma pasta jäähtyy kylmien ainesten seassa.

  7. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää pastasalaatin joukkoon, sekoita huolella. Voit antaa salaatin maustua kaapissa hetken ennen tarjoilua. Nauti!

Marcos_kuva.jpg

Reseptin loi vuoden 2020 brändilähettiläs Marcos Gois

Katsu Sando -leipä

Katsu Sando -leipä

Peuraburgeri

Peuraburgeri