Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Bo Ssäm-pöytä

Bo Ssäm-pöytä

Bo Ssäm-pöytä

2 kerää roomansalaattia 

400g possun kassleria  

300-400g kauden kasviksia (esim. vihreää parsaa, retiisejä, hunajanauriita, kesäsipuleita, naattiporkkanaa)  

hienoa merisuolaa  

Leikkaa kasslerista kaksi pihviä, mausta suolalla. Grillaa pihvejä grillissä noin 5-7 minuuttia, välillä käännellen ja marinadia valellen, kunnes pihvit ovat saaneet kauniin värin. Anna vetäytyä toiset 5-7 minuuttia ennen leikkaamista. Leikkaa pihveistä sopivan ohuita siivuja, jotta ne mahtuvat hyvin roomansalaattikääröihin.  

Pese ja kuori kasvikset tarvittaessa. Leikkaa sopivan kokoisia paloja, jotta kasviksia on helppo kasata roomansalaattikääröihin.  

Possun glaseerauskastike: 

1rkl sokeri  

2rkl riisiviinietikkaa  

2rkl soijakastiketta  

50g kevätsipulin valkoista osaa 

4x4cm pala inkivääriä 

1-2 valkosipuli kynttä 

2rkl TABASCO® Original -kastiketta 

1tl seesamöljyä 

Kuori ja raasta valkosipuli ja inkivääri. Hienonna kevätsipuli. Sekoita ainekset keskenään. Valele kastiketta kasslerpihveihin grillatessa, laita loppu kastike tarjolle ssäm-pöytään.  

Ssäm kastike: 

3rkl gochugaru chilitahnaa 

2rkl TABASCO® Sriracha-kastike 

1rkl seesamöljyä 

2rkl hunajaa 

1rkl soijakastiketta 

1rkl riisiviinietikkaa 

Sekoita ainekset keskenään. Tarjoile ssäm pöydässä.  

Koristeluun 

thai basilikaa  

seesaminsiemeniä 

kevätsipulin vihreää osaa 

syötäviä kukkia 

Grillattu kokonainen siika

Grillattu kokonainen siika