Bo Ssäm-pöytä
Bo Ssäm-pöytä
2 kerää roomansalaattia
400g possun kassleria
300-400g kauden kasviksia (esim. vihreää parsaa, retiisejä, hunajanauriita, kesäsipuleita, naattiporkkanaa)
hienoa merisuolaa
Leikkaa kasslerista kaksi pihviä, mausta suolalla. Grillaa pihvejä grillissä noin 5-7 minuuttia, välillä käännellen ja marinadia valellen, kunnes pihvit ovat saaneet kauniin värin. Anna vetäytyä toiset 5-7 minuuttia ennen leikkaamista. Leikkaa pihveistä sopivan ohuita siivuja, jotta ne mahtuvat hyvin roomansalaattikääröihin.
Pese ja kuori kasvikset tarvittaessa. Leikkaa sopivan kokoisia paloja, jotta kasviksia on helppo kasata roomansalaattikääröihin.
Possun glaseerauskastike:
1rkl sokeri
2rkl riisiviinietikkaa
2rkl soijakastiketta
50g kevätsipulin valkoista osaa
4x4cm pala inkivääriä
1-2 valkosipuli kynttä
2rkl TABASCO® Original -kastiketta
1tl seesamöljyä
Kuori ja raasta valkosipuli ja inkivääri. Hienonna kevätsipuli. Sekoita ainekset keskenään. Valele kastiketta kasslerpihveihin grillatessa, laita loppu kastike tarjolle ssäm-pöytään.
Ssäm kastike:
3rkl gochugaru chilitahnaa
2rkl TABASCO® Sriracha-kastike
1rkl seesamöljyä
2rkl hunajaa
1rkl soijakastiketta
1rkl riisiviinietikkaa
Sekoita ainekset keskenään. Tarjoile ssäm pöydässä.
Koristeluun
thai basilikaa
seesaminsiemeniä
kevätsipulin vihreää osaa
syötäviä kukkia