Flank Steak
Flank Steak, TABASCO®-kasikkeella maustettu chimichurri & lehtikaalisalaatti
Ainesosat:
800g naudan kuvepaistia eli flank steakkia
puolikas valkosipuli
2-3 tl Maldon suolaa
mustapippuria myllystä
Valmistus:
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen grillaamista.
Halkaise valkosipuli kahtia poikittaissuunnassa.
Hiero leikkuupinta hyvin lihaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.
TABASCO®-kastikkeella maustettu chimichurri
Ainesosat:
2 valkosipulin kynsi (käytä toisen puolikkaan valkosipulin kynsiä)
3 dl yrttejä (esim. oregano, timjami, korianteri, lehtipersilja)
1 shalotti
1 dl oliiviöljyä
3 rkl punaviinietikkaa
1 tl savupaprikaa
1 tl juustokuminaa
2 tl TABASCO® Scorpion -kastiketta
1 rkl hunajaa
1 tl Maldon suolaa
mustapippuria myllystä
Valmistus:
Raasta valkosipulin kynnet, hienonna yritit ja shalotti.
Sekoita ainekset keskenään blenderissä ja lisää öljy, etikka, hunaja, TABASCO® Scorpion -kastike ja mausteet.
Tarjoile grillatun kuvepaistin ja lehtikaalisalaatin kanssa.
Lehtikaalisalaatti
Ainesosat:
200 g lehtikaalia
3 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
2 tl TABASCO® Green -kastiketta
1 tl Dijon -sinappia
2 tl Maldon suolaa
Valmistus:
Poista lehtikaaleista puisevat varret.
Laita puolet lehtikaalista uunipellille pienemmiksi paloiksi revittynä.
Lisää päälle oliiviöljyä ja suolaa, paahda 160°C uunissa noin 8-10min.
Sekoita kulhossa sinappi, TABASCO® Green -kastiketta ja sitruunan mehu keskenään ja lisää raakojen lehtikaalien päälle
Mausta Maldon suolalla.
Sekoita lehtikaalisipsit maustettujen raakojen lehtikaalien kanssa ja tarjoile kuvepaistin ja chimichurrin kanssa.