Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Ahvenanmaan pannukakku

Ahvenanmaan pannukakku

Ahvenanmaan pannukakku, TABASCO®-kastikkeella maustettua omenakompottia ja hapatettua kermaa

Ahvenanmaan pannukakku (10 annosta / 1 uunipellillinen)

Ainesosat:

  • 3 dl manna- tai riisipuuroa

  • 5 dl maitoa

  • 2,5 dl vehnäjauhoja

  • 3 kananmunaa

  • 1,5 dl ruskistettua voita

  • 1 dl sokeria

  • 1 vaniljatanko

  • 1 tl Maldon suolaa

  • 2 tl kardemummaa

Valmistus:

  1. Sekoita maito ja puuro keskenään

  2. Lisää joukkoon kananmunat, jauhot ja 1dl ruskistettua voita.

  3. Lisää sokeri, vaniljatanko, suola ja kardemumma, sekoita tasaiseksi.

  4. Voitele uunivuoka, kaada massa vuokaan ja lisää pinnalle loput 1/2dl ruskistettua voita.

  5. Kypsennä uunissa 225°C n. 35min.

Omena-Tabasco kompotti (4:lle)

Ainesosat:

  • 5 hapokasta omenaa esim. Granny Smith

  • 0,5 dl fariinisokeria

  • 1rkl inkivääriä

  • 1 kanelitanko

  • 4rkl TABASCO®-kastiketta

  • hyppysellinen Maldon suolaa

Valmistus:

  1. Leikkaa omenat lohkoiksi ja leikkaa lohkot pieniksi paloiksi.

  2. Lisää omenat, sokeri, raastettu inkivääri, kanelitanko ja TABASCO®-kastike kattilaan ja keitä noin 5min.

  3. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.


Hapatettu kerma

Ainesosat:

  • 2 dl kuohukermaa

  • 0,5 dl piimää

Valmistus:

  1. Sekoita ainekset keskenään, jätä huoneenlämpöön hapattumaan vuokoraudeksi.

  2. Tarjoile pannukakkujen ja kompotin kanssa.

Marcos_kuva.jpg

Reseptin loi vuoden 2019 brändilähettiläs Marcos Gois

Flank Steak

Flank Steak

Kaurakerma-kanttarellipasta

Kaurakerma-kanttarellipasta