Kaurakerma-kanttarellipasta
TABASCO®- kastikkeella maustettu kaurakerma-kanttarellipasta
4:lle
Ainesosat:
2 rkl rypsiöljyä
2 sipulia
1l kanttarellejä
1 valkosipulin kynsi
2 tl TABASCO® -kastiketta
2 dl kaurakermaa
1 dl valkoviiniä
1 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
2 tl Maldon suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl Maldon suolaa pastan keitinveteen
500g spaghettia
Valmistus:
Hienonna sipulit ja valkosipuli
Revi huuhdellut ja hyvin kuivatut kanttarellit käsin hiukan pienemmiksi paloiksi.
Paista kanttarelleja kuivalla pannulla ja anna "hikoilla" turhat nesteet pois.
Nosta sienet pois pannulta ja lisää pannulle öljy, sipuli ja valkosipuli, kuullota noin 5min kunnes sipulit ovat läpikuultavia.
Lisää kanttarellit takaisin pannulle, mausta Maldon suolalla, lisää valkoviini ja kiehauta, lisää lopuksi kerma.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan "al dente" noin 6-8min, valuta ja nosta pannulle kastikkeen sekaan.
Lisää TABASCO®-kastike, vastajauhettu mustapippuri ja hienonnettu lehtipersilja, tarjoile heti!