Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

General Tso’s Buffalo Chicken

General Tso’s Buffalo Chicken

General Tso’s Buffalo Chicken (4:lle)

Ainesosat:

  • 400g kanan rintafileitä

  • 1/2 dl + 1tl maissitärkkelystä

  • 3-4 rkl rypsiöljyä

  • 3 valkosipulin kynttä

  • 3-4 rkl TABASCO® Buffalo -kastiketta

  • 2 rkl hunajaa

  • 3 rkl soijakastiketta

  • 2 rkl vettä

  • 2 rkl seesaminsiemeniä (valinnainen)

  • 2 tl suolaa

  • mustapippuria maun mukaan

  • 1 parsakaali

Valmistus:

  1. Kuutioi kanan rintafileet n. 2x2cm kuutioiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla.

  2. Sekoita kanojen joukkoon 1/2 dl maissitärkkelystä ja pyöräytä kanoja kunnes seos jakautunut tasaisesti kanapalojen sekaan.

  3. Kuumenna pannulla 2 rkl rypsiöljyä ja paista kanoja keskikovalla lämmöllä n. 4-5min kunnes kanapalat ovat saaneet väriä ja rapeutta.

  4. Hienonna sillä välin valkosipulin kynnet ja irrota parsakaalista suupalan kokoisia nuppuja.

  5. Sekoita hunaja, TABASCO® Buffalo -kastike, soijakastike sekä 1tl maissitärkkelystä keskenään.

  6. Ota kanat pois pannulta, lisää pannulle loppu rypsiöljy, parsakaalin nuput sekä valkosipuli.

  7. Paista n. 1 min, lisää vesi pannulle ja paista vielä toinen minuutti.

  8. Lisää tämän jälkeen TABASCO® -seos pannulle ja kiehauta samalla sekoittaen.

  9. Lisää lopuksi kanat joukkoon ja sekoita niin että glaseeraus tarttuu kauttaaltaan kanojen joukkoon.

  10. Viimeistele seesaminsiemenillä ja tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Marcos_kuva.jpg

Reseptin loi vuoden 2020 brändilähettiläs Marcos Gois

Tofu Fried Rice

Tofu Fried Rice

Hasselbackan perunat

Hasselbackan perunat