General Tso’s Buffalo Chicken
General Tso’s Buffalo Chicken (4:lle)
Ainesosat:
400g kanan rintafileitä
1/2 dl + 1tl maissitärkkelystä
3-4 rkl rypsiöljyä
3 valkosipulin kynttä
3-4 rkl TABASCO® Buffalo -kastiketta
2 rkl hunajaa
3 rkl soijakastiketta
2 rkl vettä
2 rkl seesaminsiemeniä (valinnainen)
2 tl suolaa
mustapippuria maun mukaan
1 parsakaali
Valmistus:
Kuutioi kanan rintafileet n. 2x2cm kuutioiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla.
Sekoita kanojen joukkoon 1/2 dl maissitärkkelystä ja pyöräytä kanoja kunnes seos jakautunut tasaisesti kanapalojen sekaan.
Kuumenna pannulla 2 rkl rypsiöljyä ja paista kanoja keskikovalla lämmöllä n. 4-5min kunnes kanapalat ovat saaneet väriä ja rapeutta.
Hienonna sillä välin valkosipulin kynnet ja irrota parsakaalista suupalan kokoisia nuppuja.
Sekoita hunaja, TABASCO® Buffalo -kastike, soijakastike sekä 1tl maissitärkkelystä keskenään.
Ota kanat pois pannulta, lisää pannulle loppu rypsiöljy, parsakaalin nuput sekä valkosipuli.
Paista n. 1 min, lisää vesi pannulle ja paista vielä toinen minuutti.
Lisää tämän jälkeen TABASCO® -seos pannulle ja kiehauta samalla sekoittaen.
Lisää lopuksi kanat joukkoon ja sekoita niin että glaseeraus tarttuu kauttaaltaan kanojen joukkoon.
Viimeistele seesaminsiemenillä ja tarjoile keitetyn riisin kanssa.