Tsekkihodari
Tsekkihodari 4:lle
Ainesosat:
4 kpl Vaasan The DOG -sämpylöitä
4 kpl Helsingin makkaratehdas Naughty DOG Savupekoni-Aurajuustonakit tai Helsingin makkaratehdas Naughty DOG Sitruuna-valkosipulinakit
2 dl Naughty BRGR Base Aioli -kastiketta
1 tl TABASCO® -kastiketta
4 rkl Paahdettua hodarisipulia
50 g Valio voita
2 kpl Keltasipulia, kuorittuna ja viipaloituna
½ pkt Naughty Burgeripekonia
1 dl Perunalastuja
¼ pnt Tuoretta ruohosipulia, hienonnettuna
100 g Punakaalia
4 rkl Omenaviinietikkaa
Maldon-suolaa ja mustapippuria
Valmistus:
Sekoita Base Aioli, TABASCSO® -kastike sekä paahdettu sipuli ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.
Paahda pekonit pannulla tai uunissa rapeiksi, nosta leikkuulaudalle ja hienonna hienoksi muruksi.
Sekoita murut kulhossa perunalastujen kanssa ja murskaa perunalastut samalla pieniksi muruiksi. Sekoita joukkoon vielä hienonnettu ruohosipuli.
Kuullota sipuliviipaleet pannulla voissa kunnes ne on pehmentyneet. Mausta Maldon-suolalla ja mustapippurilla.
Suikaloi punakaali erittäin hienoksi suikaleeksi ja laita kulhoon etikan kanssa. Mausta kaaliraaste suolalla ja pippurilla ja anna maustua 10 minuuttia.
Paista nakkeja pannulla 5-6 minuuttia tai kunnes ne ovat kunnolla lämmenneet.
Paahda hodarisämpylät pannulla tai uunissa 180c asteessa noin kolme minuuttia tai kunnes ne ovat kokonaan lämmenneet ja hivenen paahtuneet.
Kokoa hodari reseptin aineksista ja nauti!