Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Alsaceburgeri

Alsaceburgeri

Alsaceburgeri 4:lle

Ainesosat:

  • 4 kpl Vaasan The BRGR -sämpylöitä

  • 4 kpl Tamminen Naughty naudan BRGRpihviä

  • 2 dl Naughty BRGR Mayo-kastiketta

  • 4 kpl Valio Naughty BRGR Cheddar juustoviipaletta

  • 4 dl Hapankaalia

  • 2 dl Valkoviiniä

  • 1 tl Kuminansiemeniä

  • 8 kpl HK Naughty BRGR Burger pekoniviipaletta

  • 1 rkl Paprikajauhetta

  • 1 rkl Savupaprikajauhetta

  • 1 tl Valkosipulijauhetta

  • 1 tl Sipulijauhetta

  • 1 rkl TABASCO® -kastiketta

  • 4 rkl Punaviinietikkaa

  • 2 Kynttä valkosipulia, hienonnettuna

  • 1 tl Hunajaa

  • 1 dl Oliiviöljyä

  • ½ tl Maldon-suolaa

  • 1 tl Maldon mustapippuria, rouhittuna

  • ½ dl tuoretta oreganoa, hienonnettuna

  • 4 tl Naughty BRGR suola -maustesekoitusta

Valmistus:

  1. Laita hapankaali paistinpannulle, lisää joukkoon valkoviini ja kuminansiemenet. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes neste on haihtunut ja siirrä syrjään.

  2. Sekoita kulhossa paprikajauhe, savupaprikajauhe, valkosipulijauhe, sipulijauhe, TABASCO® -kastike, punaviinietikka, hienonnettu valkosipuli, hienonnettu oregano, hunaja, oliiviöljy, Maldon-suola ja mustapippuri sekaisin.

  3. Paista pekoniviipaleet pannulla kahden viipaleen nipuissa ja valele kääntämisen jälkeen mausteöljyllä. Jätä sivuun.

  4. Mausta burgeripihvit kauttaaltaan burgerisuolalla ja paista kuumalla pannulla tai grillaa kuumassa grillissä 3 minuuttia per puoli ja laita pihvien kääntämisen jälkeen niiden päälle juustoviipaleet sulamaan.

  5. Toppaa sämpylöiden leikkauspinnat pekonipannulle mausteöljyyn ja paahda sen jälkeen sämpylät pannulla tai uunissa 180c asteessa 3-4 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin paahtuneet.

  6. Kokoa burgeri reseptin aineksista ja nauti!

burgerimies_euroopassa.jpg

Reseptin loi Akseli Herlevi

Tsekkihodari

Tsekkihodari

Berliiniburgeri

Berliiniburgeri