Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

TABASCO-maustettua possunposkea

TABASCO-maustettua possunposkea

TABASCO-maustettua possunposkea

Raaka-aineet:

  • 800g karkeaa merisuolaa

  • 1kg uusia perunoita

  • 400g possun poskea

  • 1l liha- tai kanalientä

  • 1 shalottisipuli

  • 1 dl punaviiniä

  • 1 rkl balsamicoa

  • muutama timjamin oksa

  • 1/2 pulloa TABASCO® Chipotle -kastike

  • lipstikan lehtiä

Valmistus:

Lisää suola uunipellille, hautaa perunat suolaan. Kypsennä uunissa n. 200°C 45-50min. 

Pidä possun poskia yön yli 3% suolaliemessä. Kuivaa hyvin, lisää posket painekattilaan. sekä timjami ja lihaliemi. Keitä n. 1h painekattilassa tai 2h normaalissa kattilassa. Keittämisen jälkeen siivilöi possut ja keitä keitinnesteestä kastike. Keitä nestettä kasaan, noin neljäsosaan alkuperäisestä. Toisessa kattilassa kiehauta viini, hienonnettu shalotti sekä TABASCO® -kastike, keitä n. 5min, lisää kasaan keitetty keitinliemi joukkoon. Siivilöi kastike vielä ennen tarjoilua. Grillaa poskia kevyesti, voitele kastikkeella. Tarjoile perunoiden ja lipstikan kanssa. 

Marcos_kuva.jpg

Reseptin loi vuoden 2018 brändilähettiläs Marcos Gois

Chilisuklaamuffinit

Chilisuklaamuffinit

Parsasalaatti

Parsasalaatti