TABASCO-maustettua possunposkea
TABASCO-maustettua possunposkea
Raaka-aineet:
800g karkeaa merisuolaa
1kg uusia perunoita
400g possun poskea
1l liha- tai kanalientä
1 shalottisipuli
1 dl punaviiniä
1 rkl balsamicoa
muutama timjamin oksa
1/2 pulloa TABASCO® Chipotle -kastike
lipstikan lehtiä
Valmistus:
Lisää suola uunipellille, hautaa perunat suolaan. Kypsennä uunissa n. 200°C 45-50min.
Pidä possun poskia yön yli 3% suolaliemessä. Kuivaa hyvin, lisää posket painekattilaan. sekä timjami ja lihaliemi. Keitä n. 1h painekattilassa tai 2h normaalissa kattilassa. Keittämisen jälkeen siivilöi possut ja keitä keitinnesteestä kastike. Keitä nestettä kasaan, noin neljäsosaan alkuperäisestä. Toisessa kattilassa kiehauta viini, hienonnettu shalotti sekä TABASCO® -kastike, keitä n. 5min, lisää kasaan keitetty keitinliemi joukkoon. Siivilöi kastike vielä ennen tarjoilua. Grillaa poskia kevyesti, voitele kastikkeella. Tarjoile perunoiden ja lipstikan kanssa.