Parsasalaatti
Parsasalaatti tofu-emulsiolla
Raaka-aineet: tofuemulsio
200g silkentofua
1 rkl soijakastiketta
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl seesamöljyä
1 tl Maldon -suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl TABASCO® Original -kastiketta
2 dl rypsiöljyä
Valmistus:
Sekoita kaikki muut ainekset yhteen tehosekoittimessa paitsi rypsiöljy. Lisää rypsiöljy ohuena nauhana tehosekoittimen ollessa päällä kunnes öljy on emulgoitunut täysin. Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.
Raaka-aineet: parsasalaatti
1 nippu vihreää parsaa
1 nippu valkoista parsaa
Maldon -suolaa ja mustapippuria maustamiseen
Valmistus:
Kuori valkoinen parsa. Jätä kuoret vihreään parsaan. Ryöppää suolavedessä n. 30 sekuntia. Grillaa parilalla nätti hiiltynyt pinta parsoihin. Pyöräytä oliiviöljyssä ja sitruunanmehussa, viimeistele sormisuolalla ja mustapippurilla. Tarjoile vegaanisen tofuemulsion kanssa.