Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Parsasalaatti

Parsasalaatti

Parsasalaatti

Ainekset:

  • 500g vihreää parsaa

  • 1 puntti rakuunaa

  • ½ punttia basilikaa

  • ½ punttia lehtipersiljaa

  • ½ sitruunan mehu

  • ½ dl oliiviöljyä

  • 100 g parmesaania

  • 4 rkl TABASCO® Green -kastiketta

  • Maldon suolaa myllystä

  • Maldon mustapippuria myllystä

Valmistus:

  1. Kuumenna uuni 180°C.

  2. Poista parsoista kova kanta, aseta parsat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta parsat kevyesti oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Paahda uunissa noin 7-10min (uunin tehokkuudesta riippuen) kunnes parsat ovat saaneet hieman väriä mutta ovat vielä rapsakoita.

  3. Nosta parsat kuumalta pelliltä leikkuulaudalle, anna jäähtyä hiukan.

  4. Nypi sillä välin yrtit sekä raasta parmesaani suoraan tarjoiluastiaan.

  5. Leikkaa parsat kolmeen osaan, lisää tarjoiluastiaan joukkoon.

  6. Viimeistele TABASCO® Green -kastikkeella, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla, sekoita ja tarjoile heti.

Viinisuositus:
Steininger Grüner Veltliner Kamptal, Itävalta

Frittikalmarit ja sitrus-fenkoli salaatti

Frittikalmarit ja sitrus-fenkoli salaatti

Piri-piri lohi

Piri-piri lohi