Kukkakaaliwingsit
Kukkakaaliwingsit ja sinihomejuustodippi neljälle
Ainesosat wingseihin:
1 kukkakaali
1,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl vettä
1 rkl rypsiöljyä
1 tl paprikajauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
1-2 tl TABASCO® Buffalo -kastiketta
1 tl Maldon suolaa
mustapippuria myllystä
1rkl rypsiöljyä
1rkl TABASCO® Buffalo -kastiketta
muutama varsisellerin varsi
150g kermaviiliä
150g sinihomejuustoa
1-2tl TABASCO® Original -kastiketta
Maldon suolaa myllystä
reilusti mustapippuria myllystä
Valmistus:
Lämmitä uuni 225°C. Sekoita kulhossa vehnäjauho, vesi ja mausteet. Anna taikinan turvota 10min.
Valmistele sillä välin kukkakaali, varsiselleri ja sinihomejuustodippi.
Leikkaa kukkakaalista kanansiipien kokoisia paloja.
Huuhtele varsisellerit ja leikkaa dipattavan kokoisiksi paloiksi.
Sekoita tehosekoittimessa sinihomejuusto, kermaviili ja mausteet. Tarkista maku.
Sekoita kukkakaalit taikinan kanssa kulhossa. Valuta siivilän läpi jotta liika taikina valuu pois.
Asettele kukkakaalit pellille leivinpaperin päälle tarpeeksi väljästi, jotta ilma kiertää tasaisesti kypsyessä. Paahda uunissa n. 15min.
Sekoita sillä välin öljy ja TABASCO® Original -kastike keskenään, valele kukkakaalit kauttaaltaan tällä sekoituksella 20min kypsennyksen jälkeen ja laita takaisin uuniin n. 10 minuutiksi. Tarjoile heti!