Kanatacot
4:lle
Ainekset
Noin 600 g kanan koipifileetä
Marinadi
½ dl soijakastiketta
1 ½ rkl TABASCO® Chipotle kastiketta
1 rkl sitruunapippuria
1 rkl hunajaa
Juustokastike
1 ½ dl voimakkaan makuista juustoraastetta
1 dl crème fraichea
TABASCO® kastiketta
Suolaa ja vasta jauhettua mustapippuria
Marinoitu punasipuli
1 punasipuli ohuina siivuina
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl vasta puristettua limemehua
1 tl TABASCO® Green Pepper kastiketta
½ tl Maldon merisuolaa
Rapeat vihannekset
100 g keräkaalia suikaloituna
1 tölkki (400 g) kidneypapuja
1 tölkki (200 g) maissia
lisäksi
Tacokuoret
Valmistus
1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
2. Aseta kana uuninkestävään vuokaan.
3. Sekoita marinadin ainekset yhteen.
4. Sivele kana marinadilla ja paista noin 15 minuutin ajan.
5. Sekoita sillä aikaa lisukkeet.
6. Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään ja mausta TABASCO® kastikkeella
7. Mausta suolalla ja pippurilla.
8. Marinoi punasipuli oliiviöljyllä, limemehulla, vihreällä TABASCO® Green Pepper kastikkeella ja merisuolalla. Anna seistä 5 minuuttia.
9. Huuhtele kidneypavut ja maissit kylmällä vedellä. Sekoita keräkaalin joukkoon.
10. Leikkaa valmis kana suikaleiksi.
Tarjoile kaikki tacolisukkeet.