Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Kanatacot

Kanatacot

4:lle

Ainekset

Noin 600 g kanan koipifileetä

Marinadi

½ dl soijakastiketta
1 ½ rkl TABASCO® Chipotle kastiketta
1 rkl sitruunapippuria
1 rkl hunajaa

Juustokastike

1 ½ dl voimakkaan makuista juustoraastetta
1 dl crème fraichea
TABASCO® kastiketta
Suolaa ja vasta jauhettua mustapippuria

Marinoitu punasipuli

1 punasipuli ohuina siivuina
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl vasta puristettua limemehua
1 tl TABASCO® Green Pepper kastiketta
½ tl Maldon merisuolaa

Rapeat vihannekset

100 g keräkaalia suikaloituna
1 tölkki (400 g) kidneypapuja
1 tölkki (200 g) maissia

lisäksi

Tacokuoret

Valmistus

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
2. Aseta kana uuninkestävään vuokaan.
3. Sekoita marinadin ainekset yhteen.
4. Sivele kana marinadilla ja paista noin 15 minuutin ajan.
5. Sekoita sillä aikaa lisukkeet.
6. Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään ja mausta TABASCO®  kastikkeella
7. Mausta suolalla ja pippurilla.
8. Marinoi punasipuli oliiviöljyllä, limemehulla, vihreällä TABASCO® Green Pepper kastikkeella ja merisuolalla. Anna seistä 5 minuuttia.
9. Huuhtele kidneypavut ja maissit kylmällä vedellä. Sekoita keräkaalin joukkoon.
10. Leikkaa valmis kana suikaleiksi.

 

Tarjoile kaikki tacolisukkeet.

Fajitas

Fajitas

Chicken wings

Chicken wings