Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Kanafileé ja couscous-salaatti

Kanafileé ja couscous-salaatti

Kanafileé ja couscous-salaatti kermaisen hummusin kanssa

10:lle henkilölle

Ainekset

10 kananrintaa

Marinadi

1 dl tuoreita yrttejä hienonnettuina (persiljaa, timjamia, rakuunaa)
1 dl oliiviöljyä
1 dl TABASCO® Chipotle kastiketta
Maldon -suolaa

Couscous

2 ½ dl couscousia
2 ½ dl vettä
1 rkl oliiviöljyä
175 g grillattua punaista paprikaa öljyssä
250 g cocktailtomaatteja
65 g lehtipinaattia

Kuuma sitrusöljy

2 rkl juuri puristettua sitruunamehua
2 tl TABASCO® kastiketta
1 dl oliiviöljyä

Hummus

1 valkosipulin kynsi
1 tölkki (400 g) kikherneitä
1/2 tl roomankuminaa
½ sitruunan mehu
1 rkl tahinia
1 1/2 rkl TABASCO® Chipotle kastiketta
1 dl oliiviöljyä
1–2 rkl vettä

Valmistus (60 min)

Kana

1. Kaada kananrinnat kulhoon. Sekoita muut ainekset marinadiksi. Sivele marinadia kanan pinnalle.

Couscous

1. Kiehauta vesi ja kaada se couscous-ryynien päälle, peitä muovikalvolla ja anna hautua 10 min. Kaada öljy hitaasti päälle ja sekoita haarukalla.
2. Kaada paprikoiden öljy pois ja suikaloi, huuhtele ja puolita tomaatit, sekoita couscousin sekaan ja lisää pinaatti.

Kuuma sitrusöljy

1. Vispilöi sitruunamehu ja TABASCO® kastike yhteen ja sekoita öljy mukaan tipoittain

Hummus

1. Kaada hummusin ainekset monitoimikoneeseen ja sekoita. Ohenna vedellä, jos koostumus on liian paksu.

Grillaa kananrinnat ja sivele pinnalle marinadia muutaman kerran grillauksen aikana. Viipaloi ja mausta merisuolalla. Tarjoile couscoussalaatin, sitrusöljyn ja hummusin kanssa.

Äyriäispata

Äyriäispata

Chili Con Carne

Chili Con Carne