Chili Con Carne
4:lle
Ainekset
1 1/2 ruokasipulia
2 valkosipulin kynttä
500 g naudan jauhelihaa
voita paistamiseen
400 g tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyreetä
1 dl vettä
1 tölkki (380 g) kidneypapuja
1 tölkki (415 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
½ tl chilijauhetta
1 tl TABASCO® kastiketta
Maldon suolaa ja pippuria
Lisukkeet
Kermaviiliä
Leipää
Oreganoa
Valmistus (45 min)
1. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli.
2. Paista sipuli, valkosipuli ja jauheliha pannulla.
3. Lisää muut ainekset ja anna kiehua hiljaa kannen alla noin 30 minuutin ajan.
4. Mausta suolalla ja pippurilla
Tarjoile chili con carne kermaviilin, leivän ja tuoreen oreganon kanssa.