Jakkihedelmä chili
Jakkihedelmä chili neljälle
Ainesosat:
CHILI
1/2 kpl sipuli
2 kpl valkosipulinkynsiä
1 kpl chilihedelmä
1 kpl porkkana
125 g lanttua
1 prk Del Monte Jakkihedelmä (à 400 g)
1 rkl tomaattipyreetä
2 tl dijon sinappia
1 prk tomaattimurskaa (à 400 g)
2 dl vettä
1 1/2 rkl soijaa
suolaa
TABASCO® Buffalo -kastiketta
öljyä paistamiseen
LISÄKSI
kaura fraiche
riisiä
tuoretta oreganoa
Valmistus:
Chili: Kuori sipuli ja valkosipuli ja pilko. Leikkaa chili kahtia (pitkittäin) ja poista siemenkota, hienonna kuutioksi.
Kuori porkkanat, lanttu ja raasta.
Valuta ja huuhtele jakkihedelmä. Leikkaa pienemmäksi.
Ruskista jakkihedelmä öljyssä (padassa). Lisää tomaattipyree, chili ja raastetut juurekset, sinappi, vesi ja soija. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoa chili riisin kanssa. Koristele kaura fraichella ja tuoreella oreganolla. Lisää TABASCO® Buffalo -kastiketta maun mukaan.
Vinkki! Maistuu myös leivän kanssa.