Jakkihedelmätacot
Jakkihedelmätacot 2-3 hlölle
Ainesosat:
1 prk Del Monte Jakkihedelmää ( à 400 g)
1 tl kuminaa
1/2 tl oregaanoa
1/2 tl paprikajauhetta
3/4 dl olutta
1 dl BBQ -kastiketta
öljyä paistamiseen
GUACAMOLE
2 kpl avokado
1 kpl tomaatti
3 rkl TABASCO® Green -kastiketta
1 kpl valkosipulinkynsi
1/2 limen mehu
suolaa ja pippuria
1 ruukku korianteria
LISÄKSI
1 kpl punasipuli
1/2 kurkku
2 kpl tomaatteja
150 g vegaanista fetajuustoa
1 prk Del Monte ananaspaloja mehussa (à 230 g)
1 kpl lime
1 pussi salaattisekoitusta (à 60 g)
2 dl kaura fraiche
tortilloja/tacokuoria
Valmistus:
Kaada neste purkista ja huuhtele jakkihedelmä siivilässä.
Paista jakkihedelmä öljyssä ja lisää kuivat mausteet. Anna paistua muutama minuutti. Kaada olut, BBQ -kastike pannulle ja anna hautua noin 20 minuuttia.
Guacamole: Puolita avokado ja poista kivi. Muussaa hedelmänliha haarukalla.
Leikkaa tomaatti neljään lohkoon ja poista siemenkota, silppua tomaatti. Sekoita TABASCO® Green -kastiket tomaatin ja avokadon kanssa. Kuori valkosipulinkynsi ja raasta se muiden ainesosien sekaan. Purista limemehu sekoituksen päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.
Pieni korianteri ja sekoita joukkoon.
Lisäksi: Kuori ja pieni = leikkaa sipuli kuutioiksi. Kuutioi kurkku ja tomaatti. Raasta juusto. Valuta ananas.
Täytä tortillat jakkihedelmällä, juustolla, vihanneksilla ja lisää guacamole sekä kaura fraiche.