Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Jakkihedelmätacot

Jakkihedelmätacot

Jakkihedelmätacot 2-3 hlölle

Ainesosat:

  • 1 prk Del Monte Jakkihedelmää ( à 400 g)

  • 1 tl kuminaa

  • 1/2 tl oregaanoa

  • 1/2 tl paprikajauhetta

  • 3/4 dl olutta

  • 1 dl BBQ -kastiketta

  • öljyä paistamiseen

  • GUACAMOLE

  • 2 kpl avokado

  • 1 kpl tomaatti

  • 3 rkl TABASCO® Green -kastiketta

  • 1 kpl valkosipulinkynsi

  • 1/2 limen mehu

  • suolaa ja pippuria

  • 1 ruukku korianteria

  • LISÄKSI

  • 1 kpl punasipuli

  • 1/2 kurkku

  • 2 kpl tomaatteja

  • 150 g vegaanista fetajuustoa

  • 1 prk Del Monte ananaspaloja mehussa (à 230 g)

  • 1 kpl lime

  • 1 pussi salaattisekoitusta (à 60 g)

  • 2 dl kaura fraiche

  • tortilloja/tacokuoria

Valmistus:

  1. Kaada neste purkista ja huuhtele jakkihedelmä siivilässä.

  2. Paista jakkihedelmä öljyssä ja lisää kuivat mausteet. Anna paistua muutama minuutti. Kaada olut, BBQ -kastike pannulle ja anna hautua noin 20 minuuttia.

  3. Guacamole: Puolita avokado ja poista kivi. Muussaa hedelmänliha haarukalla.

  4. Leikkaa tomaatti neljään lohkoon ja poista siemenkota, silppua tomaatti. Sekoita TABASCO® Green -kastiket tomaatin ja avokadon kanssa. Kuori valkosipulinkynsi ja raasta se muiden ainesosien sekaan. Purista limemehu sekoituksen päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

  5. Pieni korianteri ja sekoita joukkoon.

  6. Lisäksi: Kuori ja pieni = leikkaa sipuli kuutioiksi. Kuutioi kurkku ja tomaatti. Raasta juusto. Valuta ananas.

  7. Täytä tortillat jakkihedelmällä, juustolla, vihanneksilla ja lisää guacamole sekä kaura fraiche.

Jakkihedelmä chili

Jakkihedelmä chili

Jakkihedelmäburgeri

Jakkihedelmäburgeri