TABASCO-brunssi
MANGO-TABASCO® Bellini
Mangopyreetä
TABASCO® Red Sauce
Kuohuviiniä
Laita lasin pohjalle mangopyreetä noin 1-2 cm ja muutama tippa TABASCO® Red Sauce -kastiketta. Kaada päälle kuohuviiniä ja sekoita kevyesti.
Kasvis TABASCO® Frittata
2 paprikaa (keltainen ja vihreä)
2 valkosipulinkynttä
1 iso sipuli
oliivioljyä
1 prk tomaattimurskaa
1 tl Maldon suolaa
1 tl sokeria
1 rkl paprikajauhetta
5-8 tippaa TABASCO® Red Sauce -kastiketta
4 kananmunaa
1 dl raastettua cheddarjuustoa
Hienonna sipulit ja paprikat ja kuullota ne öljyssä pannulla. Lisää tomaattimurska, mausteet ja TABASCO® Red Sauce. Hauduta paistosta, kunnes neste haihtuu. Siirrä paistos piirakkavuokaan. Tee paistokseen 4 koloa ja riko jokaiseen koloon kananmuna. Nosta pannu 200 asteiseen uuniin ja paista noin 10-15 minuuttia. Raasta cheddarjuustoa kuuman frittatan päälle. Tarjoile TABASCO® Sauce -kastikkeen kanssa.
Makean rapeat Chili Pekonit:
2 rkl fariinisokeria
noin 25 tippaa TABASCO® Red Sauce kastiketta
170 g pekonia
Sekoita sokeri ja TABASCO® Red Sauce kastike keskenään tahnaksi. Sivele seos pekonien päälle. Paista pekoneja 175 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia kääntäen ne kerran ympäri.
Cheddar-Chiliskonssit:
4 dl vehnäjauhoja
1 tl merisuolaa
2 tl leivinjauhoa
2 rkl sokeria
50 g voita
2 dl kermaa
1 dl cheddaria
muutama tippa TABASCO® Red Sauce -kastiketta
1 kananmuna (voiteluun)
Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi kylmä voi jauhoseokseen. Lisää kerma, cheddar ja TABASCO® Red Sauce -kastike ja sekoita taikinaksi. Muotoile taikinasta jauhoitetulle leivinpaperille kaksi pyöreää ”leipää”. Leikkaa taikinaleikkurilla leipä kolmioiksi (voit myös kaulia taikinasta levyn, josta painella muotilla pyöreitä skonsseja). Voitele kevyesti vatkatulla kananmunalla. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Tulinen Granola:
2 dl kaurahiutaleita
3 rkl auringonkukan siemeniä
2 rkl pellavansiemeniä
3 rkl mantelilastuja
1 rkl rouhittuja pähkinöitä
0,25 dl rypsiöljyä
0,25 dl vaaleaa siirappia
5-7 tippaa TABASCO® Red Sauce -kastiketta
0,5 dl rouhittua tummaa suklaata
Mittaa kaurahiutaleet, siemenet ja mantelit kulhoon. Sekoita öljy, siirappi ja TABASCO® Red Sauce -kastike toisessa kulhossa. Yhdistä keivat aineet ja öljyseos. Sekoita kunnolla. Kumoa seos leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista 150 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia välillä käännellen. Lisää jäähtyneeseen seokseen rouhittu suklaa. Tarjoile luonnonjogurtin kera.
Suklaa-Chilimuffinit (12 kpl)
2,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhoa
2 dl sokeria
0,5 rkl leivinjauhoa
ripaus suolaa
muutama tippa TABASCO® Red Sauce kastiketta
100 g voita
1,5 dl maitoa
2 munaa
2 dl rouhittua tummaa suklaata
Sulata voi mikrossa ja anna jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Rouhi suklaa kuivien aineiden sekaan (jätä sattumia). Vatkaa kevyesti toisessa kulhossa kananmunat, maito ja sula voi. Yhdistä jauhoseos ja munamaitovoi-seos nuolijalla käännellen (älä vatkaa taikinaa). Lisää maun mukaan TABASCO® Red Sauce -kastiketta ja sekoita. Asettele paperivuoat minimuffinipellille ja jaa taikina vuokiin. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 20 minuuttia. (tarkista kypsyys puutikulla.)
Tämän herkkureseptin teille loi: Anni, Annin Uunissa -blogi