Fajitas
4:lle
Ainekset
4 kanafileetä
Kastike
2 rkl soijakastiketta
1 rkl TABASCO® Chipotle kastiketta
1 tl paprikajauhetta
2 tl oreganoa
1 rkl dijon sinappia
Maissiguacamolea
1 tölkki maissinjyviä
1 dl crème fraichea
1 kuorittu valkosipulinkynsi
muutama pisara TABASCO® kastiketta
Maldon suolaa
lisäaineet
4 tortillaleipää
2 kuutioiksi leikattua avokado
4 kuutioiksi leikattua tomaattia
1/2 suikaloitu jäävuorisalaatti
Valmistus
1. Poista nahka kanafileistä.
2. Sekoita ainekset kastikkeeksi.
3. Hiero kastiketta fileisiin ja anna marinoitua noin 2 tuntia muovipussissa.
4. Sekoita maissi ja crème fraiche yhteen.
5. Purista valkosipuli ja mausta TABASCO® kastikkeella ja suolalla.
6. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
7. Kaada fileet uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa noin 18–20 minuuttia.
8. Suikaloi fileet ja kokoa oma tortillasi vihannesten ja maissiguacamolen kanssa.