Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Gambas pil-pil

Gambas pil-pil

Gambas pil-pil

Ainekset:

  • 400 g jättikatkaravut

  • 5 dl oliiviöljy

  • 1-2 tl makea paprikajauhe

  • 5 valkosipulin kynttä

  • 4 reilua palaa juurileipää

  • 1-2 punttia lehtipersiljaa oman maun mukaan

  • TABASCO Garlic -kastiketta

Valmistus:

  1. Kuori ja leikkaa valkosipulin kynnet ohuiksi viipaleiksi.

  2. Hienonna lehtipersilja.

  3. Kuivaa hyvin katkaravut. Poista katkaravuista tarvittaessa ns. peräsuoli.

  4. Kuumenna ”cazuela” tai valurautapannu grillissä oikein kuumaksi. Valmistele kaikki raaka-aineet grillin viereen.

  5. Lisää oliiviöljy pannulle, heti perään valkosipulinkynnet. 10 sekunnin jälkeen lisää lehtipersilja ja katkaravut. Paista noin 30 sekuntia ja käännä katkaravut tämän jälkeen, paista toiset 30 sekuntia ja nosta pannu tämän jälkeen syrjään.

  6. Varaava pannu jatkaa tämän jälkeenkin kypsentämistä ja jättikatkaravut ovat tuossa tuokiossa valmiita nautittavaksi. Mausta reilulla suolalla, TABASCO® Garlic -kastikkeella sekä makealla paprikajauheella.

  7. Nauti paahdetun maalaisleivän kanssa.

Viinisuositus:
Inspiration Rose (Ranska)

https://www.alko.fi/tuotteet/920977/Inspiration-Ros-2020/

Escabeche salaatti grillivihanneksista

Escabeche salaatti grillivihanneksista

Grillipizza

Grillipizza