Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Täytetyt kalkkunafileet

Täytetyt kalkkunafileet

Täytetyt kalkkunafileet 

Viinisuositus: San Michele a Torri Chianti Colli Fiorentini 2020

400g kalkkunan fileeleikettä 

150g maustamatonta tuorejuustoa 

1/2 puntti rakuunaa

1/2 puntti salviaa

1/2 sitruunan kuori 

2-3tl Tabasco garlic 

30g pinjansiemeniä 

Maldon suolaa

Maldon mustapippuria 

2-3tl Grey Poupon sinappia 

1dl valko- tai punaviiniä 

3dl kuohukermaa 

1-2tl Tabasco garlic 

rypsiöljyä tai voita paistamiseen 

 

Leikkaa sivuttain pieni viilto kalkkunan fileisiin. Viillon tulisi olla sen verran syvä, että se muodostaa pienen taskun fileen sisään, jonka voi täyttää. Hienonna yrtit ja raasta sitruunan kuori. Paahda pinjansiemeniä muutama min kuivalla pannulla. Sekoita tuorejuusto, yrtit, sitruunan kuori, paahdetut pinjansiemenet. Mausta Tabascolla, suolalla ja mustapippurilla. Täytä kalkkunaleikkeet tuorejuustotäytteellä. Sekoita kerma ja sinappi keskenään. Kuumenna pannu voin tai öljytilkan kanssa. Paista kalkkunoihin pannulla kaunis pinta, noin 2min per puoli, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää pannulle valkoviini ja kiehauta. Lisää kermaseos ja anna kalkkunan hautua pannulla kastikkeessa vielä noin 5min. Viimeistele Tabasco Garlicilla ja tarjoile. 

Ponzulohi

Ponzulohi

Jakkihedelmä bibimbab

Jakkihedelmä bibimbab