Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Chilisuklaamousse

Chilisuklaamousse

Chilisuklaamousse

300ml maitoa  

 300g tummaa suklaata 

400ml kuohukermaa  

2 liivatelehteä  

1-2tl TABASCO® originalia  

Viimeistelyyn: 

tuoreita vadelmia  

50g tummaa suklaata 

Paloittele suklaa kulhoon pieninä paloina. Aseta liivetelehdet kylmään veteen, anna liota noin 15min. Kuumenna maito kiehuvaksi. Kaada puolet maidosta suklaan päälle, sekoita hiukan. Kaada loput maidosta suklaan päälle ja emulgoi sauvasekoittimella kiiltävän tasaiseksi massaksi, lisää liotetut liivatelehdet joukkoon, mausta TABASCO®-kastikkeella ja sekoita hyvin. Anna seoksen jäähtyä vähintään 10min ennen kerman lisäämistä joukkoon. Vispaa kerma kevyen kuohkeaksi vaahdoksi (semi soft peaks), lisää jäähdytetyn suklaaseoksen joukkoon, sekoita ilmavasti. Kaada mousse tarjoiluastiaan ja siirrä kylmään muutamaksi tunniksi, kunnes jähmettymään. Viimeistele esim. tuoreilla vadelmilla ja suklaarouheella. 

Sweet & Spicy rapu-ananasvartaat

Sweet & Spicy rapu-ananasvartaat

Classic Fried Rice

Classic Fried Rice