Ramen Fried Chicken
Ainekset:
600 g kanan luutonta reisilihaa
2 pkt Nissin kananmakuisia Demae Ramen nuudeleita
Maldon suolaa myllystä
3-4 rkl TABASCO® Srirachaa viimeistelyyn
2 kananmunaa
5 dl rypsiöljyä uppopaistamiseen
Leikkaa kanapalat hieman pienemmiksi ja suolaa ne kevyesti kummaltakin puolelta. Jauha ramen-nuudelit esim. tehosekoittimessa hienoksi jauheeksi, lisää pussin mausteet ja sekoita. Riko ja vatkaa kananmunat tasaiseksi, lisää ramen-paketin mukana tulleet mausteöljyt kananmunaseoksen joukkoon, sekoita. Leivitä kanapalat - käytä ensin kananmunaseoksessa, tämän jälkeen ramenjauhossa. Uppopaista syvässä pannussa tai kattilassa noin 170-asteisessa öljyssä noin 8-10 min, kunnes kana on kauniin rapeaa ja sisältä mehevää. Saat parhaimman paistotuloksen uppopaistamalla vain muutaman palan kerralla.
Tarjoile frittikana TABASCO® Srirachan ja raikkaan salaatin kanssa.