Korealaiset ribsit
Korealaiset ribsit ja salsa verde
Raaka-aineet
1 kg esikeitettyjä grillkylkiä
Marinadi
3 rkl kalakastiketta
3 rkl tuorepuristettua limemehua
1 dl fariinisokeria
1 kpl salottisipulia viipaloituna
1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
3 rkl TABASCO® Green Pepper kastiketta
3 rkl rypsiöljyä
1 rkl raastettua inkivääriä
kourallinen korianteria hienonnettuna
kourallinen minttua hienonnettuna
Salsa Verde
2 tl fariinisokeria
2 tl kalakastiketta
2 rkl tuorepuristettua limemehua
1 kpl salottisipuli hienonnettuna
1 kpl valkosipulinkynsi murskattuna
1 pnt minttua hienonnettuna
1 pnt korianteria hienonnettuna
1 dl hienonnettua lehtipersiljaa hienonnettuna
1 tl raastettua inkivääriä
4 rkl ruokaöljyä
Ripaus Maldon suolaa
2 rkl TABASCO® Green Pepper kastiketta
Valmistus
Marinadi:
Sekoita keskenään kulhossa kalakastike ja limemehu, lisää sokeri ja sekoita kunnes sokeri on liuennut nesteeseen.
Lisää salottisipuli ja valkosipuli marinadiin ja sekoita. Lisää vielä loput aineet ja sekotia hyvin.
Kaada marinadi grillikylkien päälle ja anna maustua jääkaapissa 3-4 tuntia.
Salsa Verde:
Sekoita keskenään kulhossa kalakastike ja limemehu, lisää sokeri ja sekoita kunnes sokeri on liuennut nesteeseen.
Lisää marinadiin sipuli, valkosipuli ja yrtit, sekoita hyvin
Lisää loput aineksista kastikkeeseen ja sekoita.
Mausta TABASCO® Green Pepper kastikkeella oman maun mukaan.
Ribsit
Nosta grillikylki marinadista. Grillaa noin 3 minuutin ajan molemmin puolin, kunnes liha saa hiukan karamelisoidun pinnan
Tarjoile Salsa verden kera