UK Burgeri
UK Burgeri
Ainesosat:
4 kpl Vaasan The BRGR -sämpylöitä
4 kpl Tamminen Naughty naudan BRGR -pihviä
8 kpl Valio Naughty BRGR cheddar-juustoviipaletta
2 dl Naughty Base Aioli-kastiketta
1 rkl Dijon sinappia
2 dl Valio Koskenlaskija Ruoka & Dippi cheddar-kastiketta
1 kpl Keltasipuli, kuorittuna ja viipaloituna
1 rkl TABASCO®- kastiketta
2 kpl Suolakurkkuja, viipaloituna
4 tl Naughty BRGR -suolamaustesekoitusta
Valmistus:
Sekoita kulhossa Base Aioli ja sinappi keskenään. Laita jääkaappiin maustumaan 15 minuutiksi.
Purista käsillä burgeripihveistä lihapullia niin, että yhdestä pihvistä tulee kaksi pullaa.
Mausta pihvit kauttaaltaan burgerisuolalla ja litistä pihvit kuumalle valurauta tai hiiliteräspannulle joko isolla paistinlastalla painamalla tai käytä apuna jotakin painavaa välinettä. Litistyksen tarkoituksena on maksimoida paistopinta ja sen maku.
Kun olet kääntänyt pihvit, laita niiden päälle juustoviipaleet sulamaan.
Nosta pihvit pois pannulta ja laita perään kuumalle pannulle sipuliviipaleet ja mausta ne TABASCO®-kastikkeella. Nosta sipulit pois pannulta, kun TABASCO®-kastikkeen neste on haihtunut.
Paahda sämpylät pannulla tai uunissa 180c asteessa 3-4 minuuttia tai kunnes ne ovat kevyesti paahtuneet.
Kokoa burgeri reseptin aineksista ja nauti!