Buffalo Deviled Eggs
Buffalo Deviled Eggs (24 puolikasta)
Ainekset
12 kovaksi keitettyä kananmunaa, kuorittu ja pilkottu puoliksi pituussuunnassa
2,5 dl majoneesia
2 rkl ketsuppia
2 tl Dijon-sinappia
1 rkl TABASCO®-kastiketta
2 rkl hienoksi pilkottua selleriä
Ripaus Maldon -suolaa ja pippuria
Valmistus
Poista keltuaiset keitetyistä munanpuolikkaista ja laita ne erilliseen kulhoon.
Murskaa keltuaiset haarukalla ja lisää majoneesi, ketsuppi, sinappi, TABASCO®-kastike ja mausteet.
Sekoita, kunnes ainekset ovat tasaisesti sekoittuneet.
Asettele munanpuolikkaat tarjottimelle ja ripottele päälle suolaa ja pippuria.
Laita täyte pursotuspussiin.
Pursota täytettä munanpuolikkaisiin, kunnes kaikki on tasaisesti täytetty.
Asettele päälle pilkottua selleriä ja laita valmiit munat jääkaappiin odottamaan tarjoilua.