Sienitoastit
4:lle
Ainekset
Noin 8 dl kantarelleja tai sienisekoitusta puhdistettuna
1 salottisipuli
Voita paistamiseen
3 dl vispikermaa
1 rkl dijon sinappia
1 tl soijakastiketta
30 g gorgonzolajuustoa
1/2 tl TABASCO® kastiketta
Maldon -suolaa ja pippuria
2 rkl persiljaa silputtuna
1 dl tuoretta timjamia silputtuna
Lisukkeet
4 leipäviipaletta, mielellään hapantaikinasta
Parmesaanijuustoa
Valmistus (20 min)
1. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
2. Jaa sienet pieniin paloihin.
3. Kuori ja silppua sipuli.
4. Lämmitä voita paistinpannussa, paista sienet ja lisää salottisipuli.
5. Kaada sekaan kerma, sinappi, soija ja gorgonzolajuusto. Anna kiehua hiljaa 8–10 minuuttia.
6. Mausta TABASCO® kastikkeella, suolalla ja pippurilla ja lisää persilja.
7. Aseta leivät uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa sienet leipien päälle.
8. Raasta päälle hieman parmesaanijuustoa ja gratinoi noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä