Vegaaniosterit
Raaka-aineet
2 tl TABASCO® Green -kastiketta
1 ts seesamiöljyä
2 ts merileväkaviaari
1 rkl kurkkua, ohueksi viipaloituna
2 tl tuoreita kurkunsiemeniä
Mignonette
4 rkl valkoista balsamicoa
2 rkl punaviiniä
½ pientä shalottia, kuutioituna
1 rkl TABASCO® Green -kastiketta
ripaus Maldon-suolaa
Valmistus
Sekoita TABASCO® Green -kastike, seesamiöljy ja merileväkaviaari pienessä kulhossa ja lisää sitten 1 rkl kurkun siemeniä.
Lusikoi kaviaaria tyhjään simpukkaan, päällystä kurkunsiivuilla ja tarjoile Mignonette-kastikkeen kanssa.
Kastike:
Sekoita kaikki aineet yhteen pienessä kulhossa ja mausta suolalla
VINKKI:
Mignonette käy myös tuoreiden ostereiden kanssa!