Maitosuklaatryffelit
Raaka-aineet
200g maitosuklaata
1,33 dl kermaa
2 palaa kanelitankoa
1 rkl hunajaa
30 g suolaamatonta voita
1-2 tl TABASCO® Green Pepper kastiketta
150 g tummaa suklaata kuorruttamiseen
Maldon -suolaa
Valmistus
Pilko maitosuklaa karkeaksi murskaksi
Kiehauta kerma, hunaja ja paloitellut kanelitangot. Peitä kelmulla ja anna vetäytyä noin 10 minuutin ajan
Siivilöi kanelitangot kermasta ja kiehauta kerma uudestaan, lisää suklaa ja sekoita kunnes massa on tasainen.
Lisää voi ja TABASCO® kastike pienissä erissä ja sekoita tasaiseksi massaksi. Tarkista maku, lisää TABASCO® kastiketta tarvittaessa.
Kaada massa matalaan astiaan, laita kelmu massan pintaan ja jäähdytä 20 minuutin ajan jääkaapissa.
Laita leivinpaperi tarjottimelle. Siirrä tryffelimassa pursottimeen ja pursota mieluisella tyllalla. Laita tryffelit pakkaseen asettumaan.
Sulata tumma suklaa vesihauteessa, koristele tryffelit tummalla suklaalla ja suolalla.