Veriappelsiini caprese ja vinegrette
Veriappelsiini carpese ja vinegrette
0,5dl öljyä
2 tl vihreää tabascoa
1,5tl hunajaa
Pari hyppysellistä suolaa
Pieni nokare sinappia
3 veriappelsiinia
Mozzarellapallo
Rucolaa
Hyppysellinen suolaa annoksen päälle
Kuori ja leikkaa veriappelsiinit siivuiksi, poista valkoiset osat.
Tee vinegrette suljettavaan purkkiin. Lisää kaikki ainekset, sulje purkki ja sheikkaa kaikki kunnolla sekaisin.
Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla. Älä anna palaa!
Laita tarjoilulautaselle ensin rucolaa, siitten veriappelsiinit, revi päälle mozzarella ja lisää pinjansiemeniä ja koristeeksi rucolaa. Kruunaa vielä vinegretellä ja pienellä sormisuolalla. Nauti!