Venezuealalaiset maissipannukakut
2-4 annosta
400 g pakastemaissia
0,75 dl maissijauhoja
0,5 tl Maldon suolaa
3-4 tl TABASCO® Sauce -kastiketta
öljyä paistamiseen
Lisäksi tarjoiluun
TABASCO® Sauce -kastiketta
Avokado-mantelitahnaa
Sulata maissi ja soseuta se sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Lisää maissisoseen joukkoon jauhot, suola ja TABASCO®. Sekoita tasaiseksi.
Kuumenna lettupannu, lisää koloihin tilkka öljyä ja lusikoi taikina pannulle. Levita lusikalla taikina tasaiseksi pannun koloihin ja paista keskikuumalla pannulla kummaltakin puolelta kauniin värisiksi.
Tarjoa pannukakut avokado-mantelitahnan (resepti alla) ja TABASCO® Sauce -chilikastikkeen kanssa.
Avokado-mantelitahna
1,5 dl kuorittuja manteleita
2 avokadoa
noin 1 dl vettä
1/4 tl suolaa
2 rkl sitruunamehua
0,5 sitruunan kuori raastettuna
Liota manteleita vedessä yön yli tai vähintään pari tuntia. Valuta.
Soseuta tehosekoittimessa mantelit, avokado, vesi, suola,sitruunanmehu ja -kuori. Lisää vettä, kunnes koostumus on sopiva. Veden määrä riippuu mm. mantelien liotusajasta sekä avokadojen kypsyysasteesta, joten määrä voi vaihdella.
Tarjoa pannukakkujen kanssa. Loppu tahna on ihanaa voileipien välissä!
Tämän herkkureseptin teille loi: Elina, Chocochili vegaaniruokablogi