Kananmunia ja tulista avokado-katkarapusalsaa
4:lle
6 kovaksi keitettyä kananmunaa
1 kypsä avokado
n. 80-100 g isoja kuorittuja katkarapuja
uolikas punasipuli
1 limen mehu
ripaus suolaa
ipaus sokeria
mustapippuria
kourallinen korianteria
n. 12 tippaa TABASCO® Red Saucea
Jos käytät pakastekatkarapuja, ota ne ajoissa sulamaan ja valuta. Keitä kananmunat kypsiksi, viilennä, kuori ja puolita. Leikkaa puolikkaiden pohjasta ihan pieni siivu pois niin, että puolikkaat pysyvät kauniisti paikallaan lautasella. Kuutioi avokado ja punasipuli pieniksi. Silppua korianteri.
Sekoita kulhossa varovasti keskenään ravut, sipuli, korianteri ja avokado. Purista sekaan limemehu. Mausta ja maistele. Lusikoi salsa kananmunapuolikkaiden päälle. Koristele korianterilla. Tarjoile.