Mansikkainen Lime Curd -jäädyke
Ainesosat:
3 dl kermaa
3 keltuaista
¾ dl sokeria
¾ dl Robertson’s Lime Curdia
1 l mansikoita
2 rkl ruokosokeria
Päälle:
1 limetin raastettu kuori
Valmistusohje:
Vatkaa kerma ja siirrä sivuun. Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita Lime Curd muna-sokerivaahtoon.
Kääntele seokseen varovasti kerma ja kaada vuokaan tai jälkiruokamaljoihin. Peitä kelmulla ja laita pakkaseen vähintään kolmeksi tunniksi.
Viipaloi mansikat ja sirottele niille ruokosokeria ja limetinkuoriraastetta. Ota jäädyke pakastimesta ja irrota vuoasta. Anna sulaa noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Tarjoa tuoreiden mansikoiden kanssa.