Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Munakas ja prinssinakit

Munakas ja prinssinakit

Ainekset

Munakas

6 kananmunaa
3/4 dl vispikermaa
1 rkl Colman’s-sinappijauhetta
2 rkl voita
Suolaa ja pippuria

Nakit
500 g prinssinakkeja
1 rkl voita

Lisukkeet
Muutama tippa TABASCO® kastiketta

 

Valmistus (20 min)

Munakas

1. Vispilöi munat, kerma ja sinappijauhe yhteen. Sulata voi paistinpannussa.
2. Kaada munat pannulle ja sekoita pohjaa myöten, kunnes koostumuksesta tulee sakea.
3. Mausta suolalla ja pippurilla.

Nakit

1. Paista prinssinakit voissa, kunnes ne saavat väriä ja ovat lämpimiä.

Tarjoile nakit munakkaan kanssa ja mausta muutamalla tipalla TABASCO® kastiketta.

Munakas katkaraputäytteellä

Munakas katkaraputäytteellä

Raparperipiirakka

Raparperipiirakka